foto van mensen die in bespreking zijn

> Werkgevers

Werkgevers

Werknemers zijn een cruciale factor in een organisatie. Door scholing behoudt of verbeter je de kwaliteit van werknemers en het bedrijf. Opleiden is winst, zowel voor de werkgever als voor de werknemer.

Scholing van medewerkers werkt. In hen investeren is investeren in het bedrijf. Een investering die zich terugbetaalt. In een wereld die constant verandert is het essentieel dat werknemers zich blijven ontwikkelen om van waarde te zijn voor hun organisatie. De kennis, vaardigheden en diploma's van medewerkers worden steeds belangrijker. Veel opleidingen laten zich prima combineren met werk. Bovendien kan de praktijkervaring die mensen hebben opgedaan, de opleidingsduur vaak verkorten. Lees hierover meer onder Ervaringscertificaat: EVC

Financiële regelingen

Scholing wordt beloond. De WVA-onderwijs is een fiscale stimuleringsregeling die jou als werkgever veel geld bespaart. Lees verder: Financiële regelingen

Subsidies

http://www.subsidiescanner.nu
http://www.subsidiecalculator.nl

Vijf redenen om te investeren in scholing

Investeren in kennis geeft niet alleen recht op subsidies en fiscale voordelen. Het levert de organisatie ook andere voordelen op die kunnen bijdragen aan het succes van de onderneming:

  • Scholing tilt je bedrijf naar een hoger niveau. Beter geschoold personeel leidt tot betere kwaliteit en dienstverlening.
  • Scholing houdt scherp. Stilstand is achteruitgang in de huidige wereld waar (technologische) ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen. Door te investeren in kennis blijf je de concurrentie een stap voor.
  • Scholing verhoogt de productiviteit. Werknemers zijn beter gemotiveerd en het ziekteverzuim daalt.
  • Scholing motiveert en bindt werknemers aan jouw bedrijf. Goed (geschoold) personeel is moeilijk te vinden. Door werknemers op te leiden zorg je voor doorstroming van personeel en blijft toch de ervaring en kennis binnen het bedrijf behouden.
  • Scholing is goed voor de reputatie. Het laat zien dat jouw bedrijf maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Het Leerwerkloket AV helpt de opleidingsvraag adequaat in te vullen. Op basis van joúw vraag wordt een passend opleidingsaanbod gemaakt. De medewerkers blijven werken en volgen tegelijk een opleiding. De combinatie werken en leren wordt ook wel ‘duaal leren’ genoemd.