> Ik ben werkgever

Ik ben werkgever

Leren en werken in regio Flevoland, juist nu in tijden van Corona

Als werkgever wil je kundige en gemotiveerde mensen op de juiste plek. Je wilt je toppers met hun kennis en ervaring zoveel mogelijk binnenboord houden én je wilt aantrekkelijk zijn voor potentiële werknemers. Zeker in deze tijd. Om dit te bereiken, is scholing en (persoonlijke) ontwikkeling van werknemers essentieel. Samen met de Werkgeversservicepunten ondersteunt het Leerwerkloket Flevoland je hier graag bij, vrijblijvend, kosteloos en professioneel!

Kom in contact via ons contactformulier. Of maak gebruik van onderstaande informatie die jou verder op weg kan helpen.

Contactformulier


 

  • Financiële voordelen

Wil je als Flevolandse werkgever werken en leren stimuleren? Dan kun je gebruik maken van financiële voordelen. We zetten graag samen met de Werkgeversservicepunten op een rijtje op welke regelingen je mogelijk een beroep kunt doen. Hiermee wordt het nog aantrekkelijker om je medewerkers te ontwikkelen.

Financiële voordelen werkgevers

 

  • Leerwerkvacature (bbl) of stageplek (bol) beschikbaar?

Wanneer je een bbl, bol/ stage of andere vacature hebt met een leercomponent, maak deze dan bij het Leerwerkloket Flevoland kenbaar. De leerwerkvacature wordt geplaatst op onze website.

Leerwerkvacature uploaden

 

  • Leerbedrijf worden

Voor het praktijkgericht opleiden van studenten en nieuwe medewerkers zijn werkgevers nodig die leerlingen via stage of een leerbaan opleiden in de praktijk. In het geval van een mbo-opleiding kennen we twee varianten: de beroepsbegeleidende leerweg (bbl) en de beroepsopleidende leerweg (bol). Als het gaat om een (duale) hbo- of wo-opleiding, heb je geen erkenning als leerbedrijf nodig, voor het mbo wel. 

Leerbedrijf worden

 

  • Taalakkoord Werkgevers

In Nederland hebben meer dan 700.000 werkenden moeite met lezen, schrijven en communiceren in het Nederlands. Als werkgever kun je bijdragen aan een betere taalvaardigheid van je medewerkers door taal op de werkvloer bespreekbaar te maken en medewerkers te scholen. Aansluiten bij het Taalakkoord Werkgevers helpt hierbij. Klik hier voor inspiratie, voorbeelden en instrumenten waarmee jij als werkgever een belangrijke rol kunt spelen. Doe mee en realiseer samen met ons de ambitie van het Taalakkoord. Haal het beste uit je medewerkers en laat taal geen belemmering zijn!

Het Taalakkoord Werkgevers wordt uitgevoerd door de Leerwerkloketten en is een initiatief van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Taalakkoord Werkgevers