> Werkgever

Werkgever

Medewerkers hebben vaak veel kennis van het bedrijf, Een opleiding of cursus kan hen helpen te groeien met en binnen het bedrijf. Nieuwe medewerkers hebben een plek nodig om het vak te leren. Leren en werken gaan prima samen. Investeren in personeel is investeren in je bedrijf. De overheid stimuleert dit. Daarom zijn er voor jou als werkgever diverse regelingen waar je gebruik van kunt maken. Financiële regelingen waar voordeel mee te halen is en waarmee je anderen helpt aan een baan. Wij werken nauw samen met het WerkgeversServicepunt Regio Foodvalley.

Advies Leerwerkloket

We gaan graag met je in gesprek over leren en werken binnen je bedrijf, het werven en behouden van personeel en financiële regelingen. De juiste medewerker op de juiste plek staat hierbij voorop. 

Investeren in kennis loont

Goed opgeleide werknemers leveren jouw organisatie voordelen op:

  • Scholing tilt je bedrijf naar een hoger niveau. Beter geschoold personeel leidt tot betere kwaliteit en dienstverlening.
  • Scholing houdt je scherp. 
  • Scholing verhoogt de productiviteit. Werknemers zijn beter gemotiveerd en het ziekteverzuim daalt.
  • Scholing motiveert en bindt werknemers aan jouw bedrijf. Goed geschoold personeel is soms moeilijk te vinden. Door werknemers op te leiden zorg je voor doorstroming van personeel en blijft de ervaring en kennis binnen het bedrijf.
  • Scholing is een mooi visitekaartje. Het biedt aantrekkingskracht als werkgever en je laat jouw maatschappelijke waarde zien.

Opleiden is maatwerk

Werken en leren zijn in veel gevallen prima te combineren. Denk aan de voordelen van het aanbieden van stage- en leerwerkplekken. Je investeert in de vakkrachten van de toekomst en mogelijk in nieuwe medewerkers. Maatwerkopleidingen op de werkplek zijn mogelijk. Denk bijvoorbeeld ook aan het bijscholen van medewerkers die moeite hebben met lezen en schrijven en de taal leren bij jou op de werkvloer.

Meer weten?

Graag maken we kennis. In een oriënterend gesprek bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. 
Wij zijn bereikbaar via mail foodvalley@leerwerkloket.nl of tel. 06 - 53 92 99 24 (Debby Heltzel). Of via onderstaand contactformulier.

Of vul het contactformulier in