> Voor schoolverlaters

Voor schoolverlaters

Je komt van school af en je wilt graag aan het werk maar je bent ook nog lang niet uitgeleerd. Zowel in het MBO als in het HBO zijn er verschillende mogelijkheden om een opleiding te volgen en daarnaast te werken. Het Leerwerkloket is speciaal voor jou opgezet. Dit is de  plek waar je met al je leer- en werkvragen terecht kan.

Begeleiding door een expert 

Het kan prettig zijn als er iemand met je meedenkt en je op weg helpt. Wij zijn er voor iedereen met vragen over leren en werken. Dat kunnen vragen zijn die te maken hebben met het maken van een studie- of beroepskeuze,  om-/bij- of herscholing, of diplomawaardering. Maar ook tips over een CV of advies bij het zoeken naar een leerbaan.

Heb je op school de verkeerde keuze gemaakt? Wil je in je werk een hele andere richting op? Ook daarbij kan het leerwerkloket je helpen en ondersteunen.

Om je loopbaanvraag duidelijker te krijgen, is het ook mogelijk om testen te maken bij ons. Nadat je de test(en) hebt gemaakt, bespreek je samen met een adviseur van het Leerwerkloket de resultaten. Je ontvangt dan ook een advies over wat je ermee kan doen op de arbeidsmarkt.

Wil je meer weten? laat je gegevens achter dan nemen wij contact met je op 

Wil je eerst meer informatie over leren en werken voordat je een adviesgesprek aanvraagt? Klik dan op onderstaande links