> Vak Gekwalificeerd Medewerker in de afbouw m/v

Vak Gekwalificeerd Medewerker in de afbouw m/v

In deze opleiding tot Vak Gekwalificeerd Medewerker Afbouw volg je 4 dagen per week (30 – 37,5 uur) gedurende 12 weken een deel van de BBL 2 opleiding afbouwsector met doorstroomperspectief naar MBO-3. Vervolgens ga je gelijk aan het werk middels een BBL contract en vervolg je deze de opleiding. Het scholingstraject wordt verzorgd door STUC NN, werken en leren te Assen. Vanuit Leren & Werken zal Gouke van den Berg de groep begeleiden.

In het eerste deel van de opleiding krijg je te maken met het vak stukadoren, je werkt hierbij aan praktische vaardigheden en doet de nodige kennis op. Hierna volgt de hoofdfase hierbij werk je aan de hand van vragen en praktijkopdrachten aan klussen waarbij je stap voor stap de opgedane praktijkervaring toe past. Als laatste komt de projectfase hierin ga je zelfstandig werken aan opdrachten waarin al je aangeleerde kennis en vaardigheden in terug komen. Daarnaast zullen algemene vakken: Nederlands, Rekenen en Leren Loopbaan Burgerschap (LLB) aan bod komen.

 

Profiel

- Vooropleiding minimaal VMBO en/of MBO niveau 1 afgerond.
- Gemotiveerd om de afbouwbranche in te gaan en een 2- jarige opleiding te volgen.
- Je wilt met je handen werken. Je kunt goed in teamverband werken en kunt vroeg beginnen.
- Rijbewijs B is een pre (mocht de leerling niet in het bezit zijn van een Rijbewijs B dan is deze tijdens de opleiding te behalen doormiddel van een voordelig arrangement).
- Fysiek gezond zijn, van aanpakken weten.

I.v.m. jeugdwerkloosheid kandidaten tot 27 jaar! Woonachtig in de Provincie Groningen, Drenthe, Friesland, De kop van Overijssel, Flevoland (Noord Oost Polder) en Noord-Holland.

Kosten deelname

De opleiding is met behoud van uitkering. Vervolgens start het BBL-dienstverband en werk je bij een van de aangesloten BBL-bedrijven binnen de afbouwbranche. Geen reiskostenvergoeding tijdens diagnostische week en de opleidingsdag van de BBL opleiding.

 

Aanmelden kan digitaal vóór 28 mei door je CV op te sturen naar Jennifer Aten: Jennifer.Aten@uwv.nl (06-31741881)             

 
Meer informatie

Gouke van den Berg - Projectleider Leren & Werken      

Gouke.vandenberg@uwv.nl (06-22743597)