> Scholingsinformatie

Scholingsinformatie

Regionaal scholingsaanbod Flevoland

Door het coronavirus is de arbeidsmarkt de afgelopen maanden veranderd. In sommige sectoren verdwijnen er banen, terwijl er in andere juist meer vraag is. Zoals onder andere in de Techniek, Zorg en Logistiek. Werkgevers vragen zich af hoe de toekomst er voor hun bedrijf uit gaat zien. Zoeken naar nieuwe verdienmodellen. Moet ik mijn werknemers bijscholen? Het aantal werkzoekenden is gegroeid en velen zullen zich moeten laten om-, her- of bijscholen om in te kunnen stromen in een nieuwe sector of aan het werk te kunnen blijven in de huidige.

Om zowel werkzoekenden, werknemers en werkgevers hierin te ondersteunen, is het Leerwerkloket Flevoland gestart met een overzicht te maken van het regionaal scholingsaanbod van trajecten/ leergangen/ opleidingen op alle niveaus en in zoveel mogelijk sectoren. Van een opfriscursus tot een volledige MBO opleiding. In sommige gevallen is er subsidie mogelijk vanuit de sector, gemeente of UWV.

Let op! Onderstaand overzicht is niet volledig, er zijn ontzettend veel aanbieders van opleidingstrajecten in de regio te vinden. Mis je een aanbieder in het overzicht? Stuur een mailtje naar flevoland@lerenenwerken.nl.

Als je vragen hebt over trajecten en opleidingen of als je maatwerk nodig hebt, neem dan contact op via ons contactformulier

Klik hier om terug te gaan naar de pagina 'Ik ben werkzoekende'.