> Over Leren en Werken Drechtsteden

Over Leren en Werken Drechtsteden

LeerWerkLoket Drechtsteden

De combinatie leren en werken heeft de toekomst. Voor werkgevers, voor werknemers en werkzoekenden. Om een plek te veroveren en te behouden op de arbeidsmarkt, zijn zowel diploma's als erkende praktijkervaring onmisbaar. Eenmaal aan het werk is scholing noodzakelijk om bij te blijven en door te groeien. Goede scholing houdt mensen langer en beter inzetbaar.

Het is ons doel om aanbod en vraag op het terrein van Leren en Werken transparant te maken voor werkgevers, werk- en opleidingszoekenden in de regio Drechtsteden door verbinding te leggen en gebruik te maken van wat er al is in de samenwerking met regionale partijen.

Investeren in Leren & Werken

Investeren in kennis van medewerkers is investeren in een bedrijf. Een investering die zich zeker terugbetaalt. Het kennisniveau van de medewerkers wordt verbeterd waardoor een organisatie betere producten of diensten kan leveren. Investeren werkt motiverend voor werknemers. Met gemotiveerde werknemers gaat de productiviteit omhoog en loopt het ziekteverzuim terug. Investeren in kennis getuigt dus van visie. Maar investeren in kennis is eigenlijk ook gewoon pure noodzaak. De wereld om ons heen is immers constant in ontwikkeling. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op, de automatisering zet steeds verder door, waardoor werkzaamheden veranderen. Voor het behoud van de concurrentiepositie is het dus uitermate belangrijk hierin mee te gaan. Een bedrijf dat blijft leren, loopt voorop en is daarmee de concurrentie een stap voor.

Informatie

Op deze website vindt u informatie over alles wat met Leren en Werken te maken heeft. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie of vrijblijvend advies dan helpen we u graag verder. U treft onze adres- en contactgegevens onder de contact knop.
Aan de dienstverlening van LeerWerkLoket Drechtsteden zijn geen kosten verbonden.

Het LeerWerkLoket is een samenwerking tussen; de Drechtsteden (gemeenten), UWV Werkbedrijf en het ROC Da Vinci College. Daarnaast wordt het LeerWerkloket actief ondersteund door onze partners: Werkgevers Drechtsteden, Dordtmij, Tempo-Team, DOV, SBB, Metalent en de Sociale Dienst Drechtsteden.
 

Onze adviseurs Leren & Werken

  • Loud Mommersteeg 06-27890238
  • Tanja Groenewegen 06-10938123
  • Hawar Mouhiddine 06-15229919
  • Yara Bijl 06-31104530
  • Nancy Schouten 06-15493941