Lamp met ideewolkjes

> Op zoek naar scholing?

Op zoek naar scholing?

Ontdek wat leren en werken in Zeeland voor jou kan betekenen.

Werknemer, werkzoekende, scholier of student: uitgeleerd ben je nooit!

Bij het Leerwerkloket kun je een adviesgesprek krijgen over de mogelijkheden van leren en werken. De leerwerkadviseur bespreekt je interesses en competenties, je kan testen maken en je beroepsmogelijkheden en de arbeidsmarktkansen bespreken. De leerwerkadviseur helpt je om een passende opleiding te vinden en informeert je waar je leerwerktrajecten en vacatures kunt vinden. Ook als je al precies weet wat je wilt, maar niet weet hoe je het moet aanpakken, is de leerwerkadviseur de juiste persoon om je op weg te helpen.

Is het tijd voor een volgende stap in jouw carrière of wil je eindelijk gaan doen wat je ècht leuk vindt? Ook als je niet hogerop wilt of geen plannen hebt om het roer om te gooien kan het geen kwaad eens kritisch naar je cv te kijken.

Wellicht heb je al een tijd niet meer meegedraaid op de werkvloer of je word je niet aangenomen, omdat je te jong bent of te weinig werkervaring hebt. En heb je al jaren werkervaring, dan ontbreekt het je misschien aan diploma's op jouw werkniveau of vakgebied. In beide situaties kan een combinatie van leren en werken een oplossing zijn.

Ben je werkzoekend, werknemer, scholier of student, op onze landelijke pagina vind je informatie over de diverse onderwerpen, klik hier

Kennis verbreden

Scholingsmogelijkheden in de regio: