bureau met laptop en mobiel

> Op zoek naar personeel?

Op zoek naar personeel?

De huidige economie stelt hoge eisen aan de kennis, vaardigheden en diploma's van werknemers. De werkomgeving verandert voortdurend. Het is belangrijk om nu en in de toekomst over goed gemotiveerd en gekwalificeerd personeel te beschikken. De juiste persoon, op het juiste moment op de juiste plek is essentieel.

Wij kunnen u helpen als het gaat om:

  • Het opleiden van uw medewerkers
  • Instroomtrajecten om kandidaten te scholen voor moeilijk vervulbare vacatures
  • Mobiliteitsprojecten gericht op door- of uitstroom van personeel naar een nieuwe werksituatie
  • Aanbieden van stages en leerplekken
  • Samenwerkingen met onderwijsinstellingen
  • Advies over en ondersteuning bij het aanvragen van subsidies

Omscholing tot online marketeer? Meld u aan als stagebedrijf

Jouw online marketing oppakken met een kersverse online marketeer? De behoefte aan goede online marketeers met praktische kennis en vaardigheden groeit. Daarom hebben we een 7-weekse opleiding opgezet om uitkeringsgerechtigden bij te scholen. Dit is in samenwerking met Afdeling Online, UWV en Leerwerkloket Helmond/de Peel. Tijdens de opleiding leren studenten de basis van online marketing. Vervolgens gaan zij dit in de praktijk brengen tijdens een stage.

Kennismaken? Is uw interesse gewekt en wilt u zich aanmelden als stagebedrijf? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Zie bijgaande flyer voor meer informatie en neem gerust contact op met Inge van Stiphout (zie onderstaande contactgegevens).

We helpen u graag verder.