> Ontwikkeling van uw personeel

Ontwikkeling van uw personeel

Vragen over Leren en Werken

Vragen over personeel?

Over krimp of uitbreiding?

Over opleiding en ontwikkeling van uw werknemers? 

Over doorgroeimogelijkheden of herplaatsing van uw werknemers?

Vragen over subsidie, fiscale of andere financiële voordelen?

Ontwikkelen werkt

De werkomgeving verandert voortdurend door regelgeving, technologische ontwikkelingen en internationalisering. De kenniseconomie stelt hoge eisen aan de kennis, vaardigheden en diploma’s van uw werknemers.

De overheid stimuleert een leven lang leren, ook op de werkvloer. Daarom profiteert u als werkgever van financiële regelingen voor het scholen van uw eigen werknemers én het opleiden van leerlingen in uw bedrijf. Meer informatie leest u op Samenwerkingsverband Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

Terug naar school is niet altijd nodig. Werken en leren zijn in veel gevallen prima te combineren. Er is meer mogelijk dan u denk. Maatwerkopleidingen op de werkplek, bijvoorbeeld. Ook een Ervaringscertificaat kan u en uw medewerkers veel tijd en geld besparen.

Denk daarnaast aan de voordelen van het aanbieden van leerbanen

Zet in op Taal! Meer dan 700.000 werknemers hebben moeite met lezen, schrijven en communiceren in het Nederlands. Zonder voldoende taalbeheersing is verdere ontwikkeling van een medewerker vaak lastig. Als werkgever kunt u eenvoudig bijdragen aan de verbetering van taalvaardigheid van uw medewerkers. Inspiratie en meer informatie leest u bij het Taalakkoord.

Wat doen het Leerwerkloket en Werkgeversservicepunt voor u?

Bent u werkgever en heeft u een vraag over opleiding en beroep, leren en werken tegelijkertijd, het Ervaringscertificaat, het werven en behouden van personeel en de financiering van dit alles? Neem dan contact op met het Leerwerkloket en vraag naar de contactpersoon voor het Werkgeversservicepunt.

Werkgeversservicepunten in de arbeidsregio Haaglanden assisteren werkgevers bij het vinden van geschikt personeel.

Subsidies en fiscale voordelen

Tips en financiële mogelijkheden voor werkgevers om ontwikkeling van personeel te stimuleren leest u hier.