Nieuws

> Toppers aanmelden

Toppers aanmelden

De Landelijke Festivaldag van het Festival van het Leren vindt dit jaar plaats op 15 september in Baarn.

Nomineer jouw Topper

Dit jaar besteedt het Festival van het Leren specifiek aandacht aan werknemers – en ondernemersvaardigheden. Daarom zijn ze dit jaar vooral op zoek naar Toppers die zich met betrekking tot die vaardigheden hebben ontwikkeld. Nomineren kan tot uiterlijk 16 juni. Lees meer over de procedure en de voorwaardes in het nominatieformulier.

Wat maakt iemand een Topper?

  • Een Topper is een volwassene (18+).
  • Een Topper heeft met doorzettingsvermogen barrières overwonnen om zichzelf te ontwikkelen.
  • Een Topper is iemand die met wat hij/zij geleerd heeft een stap verder is gekomen in zijn of haar persoonlijke (leer)loopbaan (dit kan een grote of kleinere stap zijn).
  • Heeft zowel formele als non-formele of informele leeromgevingen (collega’s, leidinggevenden, ervaringen buiten het werk) benut om aan de eigen (leer)loopbaancarrière te werken.
  • Is een voorbeeld voor anderen als het gaat om doorzettingsvermogen in het kader van de ontwikkeling van werknemers- en ondernemersvaardigheden.
  • En is nu klaar voor de arbeidsmarkt of om een stap in zijn/haar carrière te maken.

Wat is het Festival van het Leren

Het Festival van het Leren is een landelijke campagne in Nederland die zich richt op het bevorderen van een leven lang leren en richt zich op alle burgers, ongeacht opleiding, leef- en werksituatie. Daarnaast is er speciaal aandacht voor het bereiken van groepen voor wie leren niet vanzelfsprekend is. Het Festival vormt zo tevens een podium waar maatschappelijke organisaties elkaar opzoeken voor lokale en regionale samenwerking.

Categorieën: