Nieuws

> September Maand van Leren en Werken

September Maand van Leren en Werken

Maand van Leren en Werken in September. Het logo toont de september op een kalender.

In september organiseren de Leerwerkloketten en haar partners meer dan 60 activiteiten! Van workshops over je loopbaan, profilering en social media tot informatie over scholingsvoucher of het doen van een CTC-test.

Op verschillende plekken in het land organiseren Leerwerkloketten diverse activiteiten. Deze staan allemaal weergegeven op onze evenementen-pagina en zijn te herkennen aan het 'Maand van Leren en Werken' logo. Bekijk of er een leuk evenement bij jou in de buurt is en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn om te leren en werken.

Alle activiteiten worden georganiseerd in het kader van de Maand van Leren en Werken. De maand van Leren en Werken is een landelijke campagne om meer aandacht te genereren voor een leven lang leren en wordt voor het tweede jaar op rij georganiseerd. Voor alle mensen ongeacht leeftijd, woon- of werksituatie.

De Leerwerkloketten zijn regionale samenwerkingsverbanden tussen de partijen die in de regio betrokken zijn bij leren en werken: onderwijsinstellingen, gemeenten, UWV, kenniscentra en bedrijfsleven. Het Leerwerkloket is er voor iedereen die advies wil over leren en werken.

Is er geen evenement bij jou in de buurt of ben je in september niet in de gelegenheid om een evenement te bezoeken, maak dan een afspraak met een leerwerkadviseur voor een adviesgesprek.