Nieuws

> Raad van Bestuur ROC West-Brabant te gast bij Werken.fm

Raad van Bestuur ROC West-Brabant te gast bij Werken.fm

Maand van Leren en Werken september

Naast het koffietafelgesprek, de aftrap van de Maand van Leren en Werken, dat werd uitgezonden op 2 september via Werken.fm was afgelopen woensdag 9 september het interview met Emmy Bakker uitgezonden. Emmy Bakker is adviseur Raad van Bestuur ROC West-Brabant en nam ook deel aan het koffietafel gesprek. Besluiter vanaf 00:17:00 het gesprek van Emmy Bakker over een Leven Lang Leren.

September Maand van Leren en Werken

In september de Maand van Leren en Werken wordt samen met een aantal partners van de Leerwerkloketten meer aandacht gegenereerd voor het belang van Leven Lang Leren. Op verschillende plekken in het land organiseren Leerwerkloketten diverse activiteiten. In onderstaande kalender vind je een overzicht van de evenementen. De groen gearceerde activiteiten zijn georganiseerd door de Leerwerkloketten. Meer informatie over de evenementen is te vinden op de specifieke evenementenpagina via www.lerenenwerken.nl/evenementen.

Is er geen evenement bij jou in de buurt of ben je in september niet in de gelegenheid om een evenement te bezoeken, maak dan een afspraak met een leerwerrkadviseur voor een adviesgesprek.

Categorieën: