Nieuws

> Hoogvliet zet in op nog betere stages en leerbanen

Hoogvliet zet in op nog betere stages en leerbanen

dame van hoogvliet en dame van sbb

Talentvolle medewerkers die graag willen doorgroeien krijgen bij supermarktketen Hoogvliet de kans om zich verder te ontwikkelen. Zo is er een eigen, erkend opleidingshuis waar uiteenlopende mbo-, hbo- en AD-opleidingen worden aangeboden. Naast talentenopleidingsprogramma’s biedt de supermarktketen diverse trainingen aan, zodat iedere medewerker zich optimaal kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld op het gebied van leidinggeven, bedrijfshulpverlening of vakkennis.

Kwaliteit van opleidingen

Oprichter van de supermarktketen Leen Hoogvliet zag al dertig jaar geleden het enorme belang in van het goed opleiden van medewerkers. Daarom investeerde hij in diverse interne opleidingen. Petra: “Hoogvliet biedt eigen bedrijfsopleidingen aan en daarnaast werken we samen met lokale roc's. Voor jongeren met ambitie zijn we graag een aantrekkelijke werkgever met veel doorgroeimogelijkheden. Dankzij de samenwerking met SBB kunnen we de kwaliteit van onze opleidingen naar een nog hoger niveau brengen.”

Voorbereiden op de toekomst

Hoogvliet hoopt dat stagiairs het naar hun zin hebben, zodat ze er na hun stage of studie graag willen blijven werken. Maar ook als de stagiair niet blijft, vindt de supermarktketen het belangrijk om hem of haar goed voor te bereiden op de toekomst. Met een effectief onboardingprogramma en een goed stagebeleid zorgt het erkende leerbedrijf ervoor dat de stagiair zo snel mogelijk betrokken is bij de organisatie.