> Financiële regelingen

Financiële regelingen

Werkgever

Financiële regelingen werkgevers

De overheid, het UWV en de gemeenten willen werkend leren bevorderen door werkgevers te stimuleren medewerkers in een leerwerkbaan aan te nemen.
Daarom zijn er verschillende regelingen waarvan een werkgever gebruik kan maken. Deze leveren vaak aanzienlijke voordelen op. Wij hebben de belangrijkste regelingen op het gebied van leren en werken voor u op een rijtje gezet.

We onderscheiden de volgende categorieën:

A. Subsidie regelingen landelijke overheid.
B. Belasting voordelen.
C. Regelingen uitkerende instanties.
D. Gemeentelijke regelingen.
E. Sectorale regelingen.

Wat doet het Leerwerkloket Utrecht voor u?

Het Leerwerkloket Utrecht is goed op de hoogte van de verschillende financiële regelingen en subsidies op het gebied van leren en werken.

Wanneer u kandidaten in een leerbaan wilt plaatsen, geven wij voorafgaand aan de mogelijke plaatsing voor elke afzonderlijke kandidaat advies over de aanvraag van financiële regelingen en subsidies. Wij adviseren hierbij ook over de mogelijke stapelbaarheid van de verschillende regelingen. Bovendien vertellen wij u hoe u de aanvraag kunt indienen.

Brochure is beschikbaar

Een brochure met de belangrijkste financiële regelingen op het gebied van leren en werken in de regio Utrecht en in de regio Amersfoort is digitaal  beschikbaar.

Aan de dienstverlening van het Leerwerkloket Utrecht zijn geen kosten verbonden.

Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Menukaart SLIM regeling

In de bijlage treft u de menukaart van de SLIM regeling aan.