> Jongerenmiddag Defensie

Jongerenmiddag Defensie

Datum: 
woensdag, 16 september, 2015
Tijd: 
12:30 tot 17:00
Locatie: 
Bernhardkazerne aan de BW-laan te Amersfoort
Defensie in actie

Op woensdagmiddag 16 september organiseren de Werkgeversservicepunten en de Leerwerkloketten in samenwerking met defensie speciaal voor jongeren op de Bernhardkazerne in Amersfoort een Jongerenmiddag. Eerst krijgt men algemene voorlichting over werken bij defensie en daarna voorlichting over de krijgsmachtsonderdelen Marine, Luchtmacht en Landmacht. Voordat je mag solliciteren bij Defensie is het noodzakelijk een voorlichtingsbijeenkomst bij te wonen. Met je inschrijving voor de Jongerenmiddag Defensie heb je aan deze verplichting voldaan en kun je solliciteren voor een baan bij Defensie.

Vacatures

Defensie zoekt (jaarlijks!) ruim 3500 nieuwe militaire collega’s, dus de kans is heel groot dat er een interessante baan voor jou bij zit! Er zijn vacatures in onder andere de zorg, logistiek, brandweer, technische dienst en deze banen zijn op een schip, in een helikopter/vliegtuig en/of op het land. Kijk maar eens op www.servicepuntdefensie.nl en zie de vele mogelijkheden voor een verrassende kijk op de wereld die Defensie heet. Er zijn vacatures bij Landmacht, Luchtmacht en Marine. De vacatures verschillen van opleidingsniveau: van VMBO tot en met WO.

Aanmelden

Jongeren kunnen zich voor deze voorlichtingsmiddag vóór dinsdag 11 september opgeven via  defensiejongeren@lerenenwerken.nl

Zet in de mail je BSN, naam, huisadres, woonplaats, telefoonnummer en geboortedatum. Wanneer je met de auto komt, moet je in de mail het kenteken van de auto opgeven. Je ouders zijn ook van harte welkom! Zet dan in de mail ook de naam/namen van de ouders die meekomen. De aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst. Enne.. als je komt, zorg dan voor sportkleding!

Gezien de aard van de werkzaamheden kunnen alleen jongeren tot en met 26 jaar met de Nederlandse nationaliteit in aanmerking komen voor een militaire functie bij Defensie. Bovendien moet men in het bezit zijn van minimaal een VMBO – KB diploma (Marine en Luchtmacht) of MBO 2 diploma (Landmacht) en in aanmerking komen voor een VGB (Verklaring Geen Bezwaar).