> Klik en Tik en Digisterker

Klik en Tik en Digisterker

Klik en Tik

Het schrijven van een sollicitatiebrief, het zoeken van vacatures of het aanvragen van een DigiD of uitkering; wat gaat er tegenwoordig nog niet digitaal? De computer en het internet worden steeds belangrijker in het dagelijks leven en ook bij het vinden van werk. Bent u niet zo handig met de computer en kunt u wel wat hulp gebruiken? Misschien is het  gratis inloopspreekuur Klik & Tik dan iets voor u.  Klik & Tik is een oefenprogramma, waarmee u zelf op de computer aan de slag gaat. U begint bij het begin. U leert typen, e-mailen en u gaat het internet op. Filmpjes laten zien hoe het werkt en daarna kunt u zelf oefenen.  En als u er niet uitkomt, of als u vragen hebt, staan wij klaar om u te helpen.

Waar en wanneer

Kom voor het wekelijks gratis inloopspreekuur Klik en Tik naar Bibliotheek Rivierenland aan de Kloosterstraat 3, in Tiel op:
Maandagavond van 19.00 – 20.30 uur
Dinsdagochtend van 10.00 – 11.30 uur

Informatie

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over Klik en Tik? Kom dan eens langs in de Bibliotheek of neem contact op met het Leerwerkloket.

 

Cursus Digisterker

De overheid doet steeds meer via het internet. Of het nu gaat om het aanvragen van een uitkering, huurtoeslag of een DigiD, werk zoeken of het invullen van uw belastingaangifte. Voor veel mensen is dit niet makkelijk. Wilt u uw digitale vaardigheden ook uitbreiden? Volg dan de gratis vierdelige cursus ‘Digisterker’. De cursus is voor inwoners van Rivierenland, die al enige ervaring hebben met internet en de computer. Bent u nog niet zo handig met de computer en het internet? Overweeg dan eerst de beginnerscursus Klik en Tik te doen.

Waar

U kunt de cursus volgen bij Bibliotheek Rivierenland in Tiel, Geldermalsen of Culemborg.

Deelnemen

Heeft u interesse en wilt u graag deelnemen of meer informatie over Digisterker? Dan kunt u contact opnemen met het Leerwerkloket Rivierenland of met de Bibliotheek Rivierenland via tel: 0344-639942.