> Ik word vrachtwagenchauffeur - diverse locaties

Ik word vrachtwagenchauffeur - diverse locaties

De economie groeit en daarom zijn er veel vrachtwagenchauffeurs nodig! Is het vak van vrachtwagenchauffeur iets voor u? Pak dan nu uw kans! Via het Sectorinstituut Transport en Logistiek kunnen dit jaar namelijk 1.500 kandidaten worden opgeleid tot vrachtwagenchauffeur. Met subsidie, waardoor u als kandidaat slechts 15% van het lesgeld hoeft te betalen.

Heeft u mbo werk- en denkniveau en de nodige levenservaring? Bent u echt gemotiveerd, flexibel inzetbaar, klantvriendelijk en stressbestendig, zelfstandig en communicatief vaardig en lichamelijk fit? Kunt u zich goed aanpassen aan verschillende situaties en bent u bereid om aan te pakken? Dan is het beroep van vrachtwagenchauffeur misschien wel iets voor u.

Programma

Het event vindt plaats op verschillende locaties. Tijdens het event vertellen we u alles over het vak van vrachtwagenchauffeur en de mogelijkheden. Op deze avond houden we ook een selectiegesprek met u. Bereid u zich hier alvast op voor. Op ikwordvrachtwagenchauffeur.nl vindt u meer informatie en filmpjes van mensen die de overstap naar het beroep van vrachtwagenchauffeur hebben gemaakt.

Locaties: Ridderkerk - 17 september 2019, Eindhoven - 1 oktober 2019, Deventer - 17 oktober 2019, Amsterdam - 29 oktober 2019, Urmond - 12 november 2019, Etten-Leur - 6 november 2019

Aanmelden en meer informatie

Wilt u meer informatie over deze events of wilt u zich aanmelden? Ga dan snel naar Events op ikwordvrachtwagenchauffeur.nl. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en een uitnodiging met informatie over de bijeenkomst.

Einddatum: 26 nov 2019

Organisator: Sectorinstituut Transport en Logistiek

Plaats: Diverse locaties

Toegang: Gratis