> Ik ben werkend

Ik ben werkend

Ontwikkel je, juist nu!

Om je te ontwikkelen en plezier te houden in je werk, is het belangrijk om je kwaliteiten (competenties), kansen en ambities te kennen. Wij helpen ze in kaart brengen. Samen vinden we antwoord op vragen als: Wat wil ik? Wat kan ik? Wat past bij mij?

Daarnaast is het goed om een stevige positie op de arbeidsmarkt te ontwikkelen zodat je breed inzetbaar bent in verschillende functies en bedrijven. Zo houd je (kans op) werk als de omstandigheden veranderen (functiewijziging, nieuwe technieken, reorganisatie of zelfs ontslag). De huidige tijd laat wel zien hoe belangrijk dat is!  Wil je weten hoe jij zorgt dat je bij blijft in je vak en verzekerd bent van werk? Een leven lang werken .....is een leven lang leren.

Blijven leren: slim!

Als helder is wat je wilt en wat bij je past, kan een opleiding een goede stap zijn. Een (interne) opleiding kan de brug vormen tussen waar je nu staat en wat je wilt. Sowieso is het slim om te blijven leren als je werk hebt. Daarmee vergroot je namelijk je kansen om door te groeien, en dat vergroot weer je werkplezier. Ook je werkgever doet er goed aan te investeren in scholing van jou en je collega’s. Het maakt je niet alleen beter in je werk, maar motiveert je ook.

Bij het zetten van een volgende stap in je ontwikkeling of loopbaan bijvoorbeeld. Of bij het terugvinden van je werkplezier. Onze hulp is vrijblijvend en kost je niets.

Vragen waarmee wij je kunnen helpen

  • Wat zijn de mogelijkheden voor bijscholing?
  • Kan ik op mijn leeftijd nog een nieuw beroep kiezen?
  • Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik, wat past bij mij?
  • Hoe breng ik mijn kwaliteiten en interesses in kaart?
  • Hoe krijg ik de kwaliteiten voor de functie die ik graag wil?
  • Ik wil een opleiding volgen, wat is er mogelijk?
  • Welke opleiding past bij mij?
  • Wie betaalt de opleiding?
  • Wat is mijn ervaring waard? 
  • Is een ervaringscertificaat (EVC) iets voor jou?

Hoe helpen we je op weg?

Je neemt contact met ons op, telefonisch via 06-53588691 of via het contactformulier.

Een van onze loopbaanadviseurs neemt daarna contact met je op voor een korte telefonische intake. Op basis van die intake beslissen we hoe we samen je vraag het beste kunnen aanpakken. Het kan zijn dat je vraag prima per mail of telefoon kan worden beantwoord. Het kan ook zijn dat we een persoonlijk gesprek met je inplannen. Samen met de loopbaanadviseur maak je hier afspraken voor.

Werk je en zou je een loopbaangesprek in de avonduren willen voeren? Dat is momenteel mogelijk via beeldbellen. Deze afspraak plan je ook in overleg met de loopbaanadviseur.

Inloopspreekuren

Onze inloopspreekuren vervallen momenteel als gevolg van de Coronacrisis.  Actuele informatie hierover vind je in onze agenda!