> Handige Tips

Handige Tips

Hoe ga je te werk

Vind een baan op de grootste vacaturesite van Nederland

Ben je op zoek naar een leuke baan? Schrijf je dan nu in op de grootste vacaturesite van Nederland: http://www.werk.nl en vergroot daarmee je kansen. Iedereen kan zich inschrijven (ook als je geen uitkering ontvangt).

Plaats je CV op werk.nl en kom in beeld bij werkgevers

Werk.nl biedt je de mogelijkheid om je CV te plaatsen zodat je in beeld bent bij de vele werkgevers en uitzendbureaus die via werk.nl op zoek zijn naar kandidaten. Het plaatsen van je CV op werk.nl gaat heel gemakkelijk. Log in met je DigiD in de werkmap, ga naar ''mijn CV" en maak je CV actief. Zodra jij je CV op werk.nl hebt gezet gaat de site op zoek naar interessante vacatures die matchen bij jouw profiel.

Ontvang vacatures per e-mail

Met de e-mailservice ontvang je ook automatische vacatures per e-mail. Je kunt zelf instellen op welke dagen je de e-mails wilt ontvangen

Ga op zoek naar vacatures

Op werk.nl staan veel verschillende vacatures en er is voor iedereen dus wel iets interessants te vinden. Zorg er wel voor dat ingelogd bent met je DigiD voordat je begint met zoeken. Dan zijn er namelijk meer vacatures beschikbaar.

Volg een (gratis) online training

Ben je geïnteresseerd in tips over solliciteren en het gebruik van sociale media? Bijvoorbeeld het opstellen van een CV, het schrijven van goede motivatiebrief of solliciteren via sociale media? Volg dan op werk.nl de online trainingen.

Test jezelf

Op werk.nl staan ook een aantal online testen die je inzicht geven over jouw kwaliteiten en interesses. Dit helpt je dan weer bij het gericht zoeken naar een leuke baan. Ben je geïnteresseerd in zelfstandig ondernemerschap te worden? Dan biedt werk.nl ook een test aan waar jij jezelf kan testen of dit bij jou past.

Maak gebruik van handige tips en informatie

Op werk.nl staat ook veel informatie over ziekteverzuim, arbeidsrecht en ontslagprocedures.