> Webinarserie: Wat betekent digitalisering voor leven lang ontwikkelen?

Webinarserie: Wat betekent digitalisering voor leven lang ontwikkelen?

Datum: 
woensdag, 28 oktober, 2020
Tijd: 
09:00 tot 10:00
Locatie: 
Online event
Man met koptelefoon maakt aantekeningen achter laptop

Digitalisering leidt zeer snel en onvermijdelijk tot enorme veranderingen. Wat betekent dit voor organisaties, bedrijven en hun medewerkers? Hierover organiseert de SER drie webinars. Meld je nu aan voor het eerste webinar op 28 oktober 2020.

Bedrijven, organisaties én hun medewerkers moeten zich aanpassen. Die noodzaak wordt alleen maar groter en leidt tot allerlei vragen: wat betekent digitalisering voor het om- en bijscholen van personeel? Hoe ervaren medewerkers dat zelf? En is er voldoende aandacht voor specifieke doelgroepen?

Deze webinars zijn bedoeld om kennis te delen en te inspireren. In een kort maar gevarieerd programma komen diverse invalshoeken aan de orde en delen experts, deelnemers aan programma’s en medewerkers hun ervaringen met de digitale transformatie. Als deelnemer aan het webinar krijg je de kans om vragen te stellen.

Webinar 28 oktober: Wat verandert er bij organisaties?

Het eerste webinar vindt plaats op woensdag 28 oktober 2020 van 09.00-10.00 uur. Dit webinar staat in het teken van het veranderingsproces: waarom is digitalisering van belang? Hoe speel je daar als organisatie op in? Wat verandert er allemaal en wat blijft zoals het was? Welke vaardigheden hebben medewerkers nodig? En hoe ontwikkelen medewerkers deze vaardigheden, waar lopen ze tegenaan? IT-consultancybureau Digital Shapers geeft inzichten, bedrijven en medewerkers delen hun ervaringen uit de praktijk.

Aanmelden

Meld je aan voor het webinar op 28 oktober via deze link. Stuur deze link gerust door naar anderen voor wie dit webinar ook interessant kan zijn.

Voor wie?

Het eerste webinar richt zich op (mkb-)ondernemers, HR-professionals en beleidsmakers.

Overzicht webinars

- Woensdag 28 oktober 2020, 09.00-10.00 uur: Wat verandert er bij organisaties? 
- Dinsdag 17 november 2020, 10.00-11.00 uur: Om- en bijscholing voor digitalisering.
- Het derde webinar gaat over digitalisering en de inclusieve arbeidsmarkt. De datum hiervan volgt zo spoedig mogelijk.