> Webinar Leren en Werken

Webinar Leren en Werken

Datum: 
dinsdag, 21 maart, 2017
Tijd: 
14:00 tot 14:30
Locatie: 
https://www.onlineseminar.nl/uwv/webinar/17233/leren-en-werken/
Datum: 21 maart 2017, Tijd: 14:00 uur, duur: 30 minuten

Wilt u een vak in de praktijk leren? Of wilt u zich laten omscholen of bijscholen. Misschien is leren en werken tegelijk iets voor u? In dit webinar interviewen wij Jacqueline Murre, adviseur van het Leerwerkloket. Zij zal antwoord geven op de meest gestelde vragen rondom het onderwerp leren en werken. 

Het Leerwerkloket geeft advies over leren en werken. Het brengt werkzoekenden en werkgevers bij elkaar, is er voor jong en oud, werkzoekende én werkenden. Wist u dat er zelfs door het hele land Leerwerkloketten gevestigd zijn? 

Wilt u meer weten van leren en werken? Meldt u dan aan voor het webinar. U kunt tijdens het webinar uw vragen in de chat stellen aan een medewerker van het UWV webinarteam. Doet u ook mee?

Aanmelden

Ter info: 

Wanneer u zich aanmeldt voor dit webinar krijgt u standaard 2 mails. Eén bevestigingsmail en één mail om het webinar in uw agenda te plaatsen (bijvoorbeeld van Outlook of Google Calender). Wanneer u de bevestigingsmail niet heeft ontvangen kijk dan in uw spamfolder. Bij vragen kunt u een mail sturen naar webinar@uwv.nl