> Talent 4 ICT

Talent 4 ICT

Datum: 
vrijdag, 10 maart, 2017
Tijd: 
09:30 tot 17:00
Locatie: 
Volgt na werving- en selectieprocedure. Als u wordt uitgenodigd, ontvangt u de locatie.
Computer moederbord

Bent u op zoek naar een baan in de ICT? In de richting van privacy en security, business intelligence of cloud productivity? En bent u bereid om hiervoor een opleiding te volgen? Bezoek dan op vrijdag 10 maart 2017 het evenement Talent4ICT voor werkzoekenden in ICT. Het evenement wordt georganiseerd door UWV, Microsoft, Matchcare en The Global Knowledge.

Wij willen u inspireren en kennis laten maken met de nieuwste digitale vaardigheden op het gebied van Azure, Power BI, SharePoint, Office365, Dynamics CRM en Visual Studio. U volgt deze dag diverse workshops en u ontmoet werkgevers uit de ICT. Bij een match kunt u vervolgens direct bij een van deze werkgevers aan de slag of ze bieden u extra om- of bijscholing aan.

Wilt u werken aan uw carrière in de ICT? En komt u uit de regio Eindhoven, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Almere? Meld u dan nu aan voor het Talent4ICT evenement!

Wat er van jou wordt verwacht

  • U bent werkzoekend.
  • U heeft ICT-werkervaring.
  • U heeft een hbo- of wo-opleiding.
  • U bent leergierig, teamplayer, communicatief vaardig, flexibel, analytisch, innovatief en creatief.

We hebben 150 tickets beschikbaar. Wilt u deze kans niet missen, stuur dan snel uw cv en motivatie naar een van de onderstaande e-mailadressen. U kunt hier ook terecht als u meer informatie wilt over het evenement. Let op: het heeft geen zin om te reageren als u geen ICT-werkervaring heeft.