> Onderwijsbeurs Zuid Eindhoven

Onderwijsbeurs Zuid Eindhoven

Datum: 
vrijdag, 26 september, 2014 tot zaterdag, 27 september, 2014

Het maken van een opleidings- en/of beroepskeuze is belangrijk. En zeker niet makkelijk! Deze beslissing bepaalt voor een groot gedeelte je toekomst. Denk er dus goed over na en probeer uit te vinden wat er allemaal mogelijk is, waar jouw interesses liggen en wat jij leuk vindt!

Onderwijsbeurs Zuid is er speciaal om jou te helpen bij het vinden van de opleiding die bij jou past! Na aanmelding is het bezoeken van de beurs gratis.

Opleidingen van alle niveaus

De beurs biedt een overzicht van opleidingen op alle niveaus. Je vindt er MBO/ HBO en WO-instellingen, maar ook particuliere opleidingen, leer/werk trajecten en internationaal HBO/ WO onderwijs. Ook voor praktische informatie over bijvoorbeeld studiefinanciering en/of huisvesting kun je op de beurs terecht. 

Onderwijsbeurs saai? Echt niet!

Behalve dat het bezoeken van de beurs heel nuttig is, is de beurs ook nog eens heel leuk om te bezoeken! Je krijgt een afwisselend en interactief programma voorgeschoteld. Bijvoorbeeld lezingen van boeiende sprekers, promofilms van de vele exposanten. Kortom er is teveel om op te noemen, dus kom zeker een kijkje nemen!
Namens OGZ wensen we je veel succes bij het vinden van je studie en vervolgopleiding en we hopen dat je naast veel informatie, een leuke dag zult hebben!