> Open Dag opleiding Veiligheid en Vakmanschap

Open Dag opleiding Veiligheid en Vakmanschap

Datum: 
zaterdag, 30 november, 2013

Op zaterdag 30 november organiseert de opleiding  Veiligheid en Vakmanschap van ROC Tilburg samen met het UWV en Defensie een Open Dag. Defensie wil op deze dag nieuwe militairen en leerlingen voor de opleiding Veiligheid en Vakmanschap werven. De Open Dag moet vooral een belevenis worden: iedereen die belangstelling heeft in Defensie kan een kijkje komen nemen.
De Open Dag vindt plaats in het gebouw van de opleiding Veiligheid en Vakmanschap aan de Gershwinstraat 10 in Tilburg, van 10.00 tot 15.00 uur.

Zwaar geschut
Defensie zet voor de Open Dag zwaar geschut in. Aanwezig zijn onder andere de Luchtmobiele Brigade, het Korps Mariniers metspecial forces voertuigen, de 13e Brigade uit Oirschot met een Fennek verkenningsvoertuig, de Nationale Reserve, wervingsvoorlichters van de Krijgsmacht en het Ralleyteam van de Koninklijke Landmacht. Bovendien komt er speciaal voor de opleiding Veiligheid en Vakmanschap een trailer mee. 

Wat nog meer
Gedurende de dag geeft de opleiding Veiligheid en Vakmanschap én Defensie verschillende voorlichtingen, over bijvoorbeeld de verschillende beroepsrichtingen die leerlingen kunnen volgen: Grondoptreden,  Mechatronica, ICT en  Luchtvaarttechniek. Ook kunnen bezoekers informeren naar een baan bij Defensie.

 

Leerwerkloket: