> Open Dag Zuyd Hogeschool Sittard en Heerlen

Open Dag Zuyd Hogeschool Sittard en Heerlen

Datum: 
donderdag, 30 januari, 2014

Wil je meer weten over een bepaalde opleiding? Kom dan naar één van de Open Dagen van Zuyd Hogeschool. Vooraf aanmelden is niet nodig. Proef de sfeer, bezoek de informatiestands en stel je vragen aan studenten en docenten. Ze helpen je graag!

Op donderdag 30 januari 2014 van 16.00-19.00 uur is er een infomiddag op de locaties in Sittard en Heerlen. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden.

Locatie Havikstraat Sittard

Havikstraat 5, 6135 ED Sittard, T +31 (0)46 420 70 70, E info@zuyd.nl

Zuyd Hogeschool geeft o.a. voorlichting over Commercieel Management in de duale variant (leren en werken) en People and Business Management in de avondvariant (die dus ook te combineren is met werken).

Kijk hier welke opleidingen in Sittard allemaal meedoen.

Naast een bezoek aan de opleidingenmarkt kun je op de Havikstraat ook terecht voor voorlichting over alle managementopleidingen van Zuyd Hogeschool.
Wil je een managemenentopleiding bij Zuyd volgen, maar weet je nog niet precies welke het beste bij jou past? De studievoorlichters leggen je in het restaurant op de begane grond graag uit wat de verschillen zijn.

Locatie Nieuw Eyckholt Heerlen

Nieuw Eyckholt 300, 6419 DJ  Heerlen, T +31 (0)45 400 60 60, E info@zuyd.nl

Zuyd Hogeschool geeft o.a. voorlichting over Chemische Technologie, Technische Bedrijfskunde, Verpleegkunde in de duale variant (leren en werken).

Kijk hier welke opleidingen in Heerlen allemaal meedoen.