> Open Dag Avans Deeltijd

Open Dag Avans Deeltijd

Datum: 
zaterdag, 9 december, 2017
Tijd: 
10:00 tot 13:00
Locatie: 
Onderwijsboulevard 215, 5223 DE, ‘s-Hertogenbosch
Avans Hogeschool

Kom je oriënteren op de Open Dag van Avans Deeltijd. Tijdens de informatiemarkt kom je alles te weten over de verschillende hbo-opleidingen van Avans Deeltijd.

Avans Deeltijd ontwikkelt talenten voor de toekomst. We leiden werkenden met ambitie op tot hoog gekwalificeerde professionals. Dit doen we met meer dan 25 erkende HBO-opleidingen op Bachelor en Associate degree niveau. Als student bent u ambitieus en zich ervan bewust dat een ‘leven lang leren’ nodig is om u in het bedrijfsleven of bij de overheid op een hoog niveau staande te houden.

Als werkgever bent u gericht op inzetbare medewerkers, ook in de toekomst. Daarom stimuleert u uw medewerkers om te blijven leren. Immers, als een bedrijf aandacht geeft aan talentontwikkeling, geeft dat een aantoonbaar effect op het bedrijfsresultaat.

Het doel van de Open Dag

Graag laten we werkgevers en werknemers kennismaken met het onderwijs van Avans Deeltijd. We nodigen u daarom van harte uit op de Open Dag op zaterdag 9 december 2017. Tijdens de Open Dag maakt u op de informatiemarkt kennis met docenten, studieadviseurs en studenten. Daarnaast zijn er opleidingspresentaties die uitleg geven over inhoud van de opleidingen en de flexibele opzet van ons onderwijs.

Aanmelden

De Open Dag vindt plaats op zaterdag 9 december in ‘s-Hertogenbosch. Het programma duurt van 10.00 tot 13.00. Toegang is gratis en u kunt zich aanmelden via de website van Avans Deeltijd.

Aanvullende informatie

Kosten:  Gratis
Organisator: Avans Deeltijd
Telefoon:  088 525 7500
E-mail:  deeltijd@avans.nl
Website:   http://www.avansdeeltijd.nl/