> Open avond Windesheim Zwolle

Open avond Windesheim Zwolle

Datum: 
vrijdag, 23 augustus, 2013

Carrièreswitch? Doorgroeien? Specialiseren? U weet waar uw interesse ligt. Maar dan nog zijn er zoveel studies en studievormen om uit te kiezen. Wat past het beste bij uw wensen?

Tijdens de open avond op 23 augustus helpt  Windesheim u graag om de voor u juiste opleiding te vinden. U vindt er tussen 18.30 – 21.15 uur alle informatie over onder andere deeltijd- en duale opleidingen, cursussen en masters in Zwolle.

Wat is er te doen tijdens de open avond?

  • Informatiemarkt  Op de centrale informatiemarkt krijgt u informatie over alle opleidingen. Verder kunt u op de informatiemarkt medewerkers van het Studieloopbaancentrum raadplegen. Zij adviseren u over het maken van de juiste studiekeuze.
  • Voorlichtingsrondes  Volg klassikale voorlichtingsrondes. Tijdens de voorlichtingsrondes krijgt u uitgebreide informatie over de vorm en inhoud van een opleiding of cursus. Er zijn ook opleidingen die alleen voorlichting geven op de informatiemarkt.

De open avond vindt plaats van 18.30-21.00 uur op de Campus in Zwolle (Campus 2-6) op loopafstand van het treinstation van Zwolle. Die avond rijdt er een busje van het station naar de campus en vice versa. De open avond vindt plaats in het X-gebouw. We zorgen voor goede bewegwijzering.

Meld u aan voor de open avond.Na het aanmelden ontvangt u een toegangsbewijs per e-mail.

 

Leerwerkloket: