> Open Avond Hogeschool Utrecht

Open Avond Hogeschool Utrecht

Datum: 
dinsdag, 27 augustus, 2013

U bent van harte welkom tijdens de open avonden van Hogeschool Utrecht in augustus.

Als werkende professional wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Misschien wilt u een doorgroei maken binnen uw bedrijf. Of is het juist tijd om het over een andere boeg te gooien en een nieuwe carrièrestart te maken? Wilt u werken en studeren combineren, dan bent u van harte welkom op de open avonden van Hogeschool Utrecht.

De HU heeft met haar focus op Leven Lang Leren veel ervaring in het opleiden van werkende professionals, zowel bij verdieping en verbreding van kennis als bij een nieuwe carrièrestart. Jaarlijks verzorgt de HU onderwijs aan 25.000 werkende professionals in de vorm van deeltijd bachelor- en masteropleidingen en diverse cursussen.

Wilt u meer weten over de opleidingen van de HU? In augustus bent u van harte welkom op de open avonden, waar u alles te weten kunt komen over het aanbod en de mogelijkheden op de HU voor werkende professionals. Daarbij zullen deskundigen van verschillende opleidingen aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden.

Deze open avond is van 17:00 tot 20:00 uur: voor de opleidingen van Communicatie & JournalistiekGezondheidszorgMaatschappij & RechtNatuur & Techniek en Onderwijs & Opvoeding

Wilt u weten welke opleidingen aan welke open avond deelnemen? Bekijk dan de lijst met deelnemende opleidingen.

Staat de opleiding, cursus of master van uw keuze niet in onderstaand programma-overzicht? Dan is deze niet aanwezig tijdens de open avond. 
Intresse in een andere opleiding dan zijn er mogelijk nog ander voorlichtingsactiviteiten.

Tijdens de open avond zijn studenten en docenten van verschillende opleidingen aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Aanmelden

Meld u aan voor deze open avond. .

 

Leerwerkloket: