> Leren en Werken bij Defensie

Leren en Werken bij Defensie

Datum: 
vrijdag, 13 september, 2013

Wellicht heb je er nog niet aan gedacht om carrière te maken binnen Defensie, maar daar zijn wel jaarlijks enkele duizenden militaire vacatures waar ook jij mogelijk geschikt voor bent. Speciaal voor geïnteresseerden organiseren de leerwerkloketten in de regio op vrijdag 13 september op de Bernardkazerne in Amersfoort een voorlichtingsdag. Je krijgt dan algemene voorlichting over werken bij defensie en daarna voorlichting over de krijgsmachtsonderdelen Marine, Luchtmacht, Landmacht en Marechaussee. Voor uitgebreide informatie klik je hier.

Vacatures

Defensie zoekt (jaarlijks!) ruim 3500 nieuwe militaire collega’s, dus de kans is heel groot dat er een interessante baan voor jou bij zit! Er zijn vacatures in onder andere de zorg, logistiek, brandweer, technische dienst en deze banen zijn op een schip, in een helikopter/vliegtuig en/of op het land. Kijk maar eens op www.servicepuntdefensie.nl en zie de vele mogelijkheden voor een verrassende kijk op de wereld die Defensie heet. Er zijn vacatures bij Landmacht, Luchtmacht, Marine en Marechaussee. De vacatures verschillen van opleidingsniveau: van VMBO tot en met WO.

Opgeven

Je kunt je voor deze voorlichtingsdag opgeven via info@leerwerkloketutrecht.nl Geef in die mail dan je naam, mailadres, huisadres, woonplaats en geboortedatum op. Tijdens de voorlichtingsdag moet je een geldig identiteitsbewijs bij je hebben (paspoort of identiteitsbewijs, rijbewijs is niet geldig!)
Enne.. als je komt, zorg dan voor sportieve kleding!

Gezien de aard van de werkzaamheden kunnen alleen mensen met de Nederlandse nationaliteit in aanmerking komen voor een militaire functie bij Defensie.

 

Leerwerkloket: