> Informatiebijeenkomst Servicepunt Zorg Utrecht

Informatiebijeenkomst Servicepunt Zorg Utrecht

Datum: 
maandag, 1 december, 2014

Het Servicepunt Zorg&Welzijn Utrecht (SZWU) is een regionaal samenwerkingsverband waarin Utrechtzorg, de gemeenten Zeist en Utrecht het UWV Utrecht, het Leerwerkloket, ROC MN en Calibris participeren. Het SZWU heeft tot doel een duurzaam regionaal steunpunt te ontwikkelen dat alle werkzoekenden in Utrecht met interesse in de zorg naar betaald werk leidt door deze mensen te werven, op te leiden en te begeleiden.

Het Servicepunt Zorg & Welzijn is er voor iedereen die kennis wil maken met zorg en welzijn. Werkzoekend, student of carrièreswitcher en op zoek naar een (andere) baan, opleiding, stageplaats of vrijwilligerswerk? Bij het servicepunt kun je terecht met al je vragen over werken en leren in zorg en welzijn.

Op 1 december 2014 is er een inforamtiebijeenkomst over de mogelijkheden binnen zorg en welzijn. Gericht op eigenschappen die je nodig hebt, de beroepen die er zijn, combineren van werken en leren, salaris, waar vind je een baan in de zorg en sollicitatietips.

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging.
Adres: ROC Midden Nederland, Vondellaan 174 te Utrecht
Tijd:  van 10.00 uur tot 11.30 uur

Opgeven via: whoekstra@utrechtzorg.net

Actuele informatie, wegwijs maken en optimale ondersteuning

Ondanks dat ook de sector zorg en welzijn tegenwind ondervindt in deze economie, zijn er nog steeds kansen. Werkgevers uit deze sector geven zelf aan bij het Servicepunt welke nieuwe medewerkers ze zoeken voor welke functies. Zo beschikken wij altijd over actuele informatie over de werk- en opleidingsmogelijkheden in de regio.

Leerwerkloket: