> Informatiebijeenkomst Servicepunt Zorg Utrecht

Informatiebijeenkomst Servicepunt Zorg Utrecht

Datum: 
maandag, 27 mei, 2013

Wil je aan de slag in de Zorg? In de Zorg is veel behoefte aan nieuwe mensen. Maar dan wel aan mensen die een weloverwogen keuze hebben gemaakt voor een toekomst in de Zorg. Want dat zijn mensen die blijven. Weet je nog niet precies op welke beroepen je wilt en kunt solliciteren? Wil je weten of je ook zonder zorgopleiding terecht kunt in de Zorg? Ga met dit soort vragen dan eerst naar een voorlichtingsbijeenkomst over het werken in de Zorg.


In de voorlichtingsbijeenkomst komen de volgende onderwerpen aan de orde:  • Welke eigenschappen zijn nodig voor het werken in de Zorg?

  • Welke beroepen zijn er in de Zorg?

  • Hoe kun je werk en opleiding combineren?

  • Hoe kun je zoeken naar banen in de Zorg?

  • Wat zijn de salarissen in de zorg (tijdens en na de opleiding)?

  • Tips om te solliciteren.

Na afloop van de voorlichting kan je beter beoordelen of het werken in Zorg of Welzijn bij je past en wat je kunt doen om een baan of opleiding te krijgen.


Data:
maandag 27 mei van 10.00-11.30 uur
maandag 24 juni van 10.00-11.30 uur
maandag 15 juli van 10.00-11.30 uur


Je kunt je opgeven voor deelname bij mstokking@utrechtzorg.net. meer informatie over locatie volgt na aanmelding.


De bijeenkomsten worden georganiseerd door het Servicepunt Zorg&Welzijn Utrecht (SZWU).  Dat is een regionaal samenwerkingsverband waarin Utrechtzorg, de gemeenten Zeist en Utrecht het UWV Utrecht, het Leerwerkloket, ROC Midden Nederland en Calibris deelnemen. Het SZWU spant zich in om werkzoekenden in de regio Utrecht met interesse in de zorg naar betaald werk te leiden. Zij doen dat door deze mensen te werven, op te leiden en te begeleiden.

Leerwerkloket: