> Altijd al een VIP willen zijn?

Altijd al een VIP willen zijn?

Datum: 
donderdag, 20 februari, 2014

Een zorgopleiding die past bij de jongeren van nu en van de toekomst, dat is de Verpleegkundeopleiding In de Praktijk (VIP). Het uitzonderlijke van de opleiding is dat deze vanaf de eerste lesdag volledig in het ziekenhuis plaatsvindt. Onderwijs in kleine groepen, intensieve begeleiding en praktijkopdrachten tijdens de opleiding zorgen dat de studenten uitgroeien tot gedegen verpleegkundigen.

Meer weten? Kom naar de informatieavond!

Op donderdag 20 februari is er van 16.00 tot 19.30 uur een informatieavond over de VIP-opleiding. De opleiding richt zich vooral op jongeren van 16 tot 18 jaar. De informatieavond vindt plaats in Foreest Medical School, Nassauplein 10 in Alkmaar en is gratis toegankelijk. Aanmelden is niet nodig. De VIP is ontwikkeld door MCA/Foreest Medical School en ROC Nova College.

Speeddaten

Renate Ooms, hoofd Beroepsopleidingen Foreest Medical School: ‘Wij kijken er naar uit om jongeren kennis te laten maken met de VIP. Tijdens de informatieavond staat, net als bij de opleiding, een persoonlijke benadering voorop. Geïnteresseerden praten in speeddates met deskundigen over de opleiding en het werken als verpleegkundige. Ook de praktijk komt aan bod, want in kleine lesjes worden direct al enkele vaardigheden toegepast. De deelnemers van de avond voelen zich direct al een VIP!’

Informatie

De nieuwe groepen leerlingen beginnen in augustus 2014. De selectiegesprekken hiervoor worden in maart gehouden. Foreest Medical School is het leerhuis van MCA Gemini Groep. Meer informatie over de opleiding lees je op de website van Foreest Medical School.