> Meet & Greet - opleiding Procestechniek

Meet & Greet - opleiding Procestechniek

Datum: 
woensdag, 18 juni, 2014

Wil je meer weten over werken en leren bij Tata Steel? Tijdens de Meet & Greet voor Procestechniek maak je niet alleen kennis met docenten van de Academy, maar je bezoekt ook één van de fabrieken en krijg je alle gelegenheid om vragen te stellen.

Heb jij nog geen keuze gemaakt voor een vervolgopleiding? Ben je tussen de 16 en 23 jaar (en (bijna) in het bezit van een VMBO-diploma (met daarbij voldoendes voor de vakken Wiskunde en Natuurkunde)? Ben je klaar voor een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid? Kom dan gerust kijken en laat jezelf overtuigen. Binnen Tata Steel heb je de unieke mogelijkheid om te werken en te leren. Je ontvangt direct salaris en volgt daarbij een opleiding waarin je waardevolle ervaring opdoet in de verschillende stages en bij praktijkgerichte opdrachten. Via de verkorte opleiding haal je in twee in plaats van drie jaar het landelijk erkende diploma MBO-3 Procestechniek.

Programma Meet & Greet

• Welkom
• Een opleidingsinstructeur Procestechniek vertelt
• Film
• Rondleiding fabriek
• Bezoek stuurhuis fabriek (dé werkplek van een procesoperator)
• Afsluiting

Heb je interesse?

Wil je deelnemen aan een Meet & Greet? Klik hier voor een overzicht! Stuur een e-mail naar wervingleerlingen@tatasteel.com om je in te schrijven. Wacht niet te lang, want VOL=VOL.

Wil je direct solliciteren op de vacature Procesoperator? Klik dan hier.

Ga naar de foto albums op Facebook om de foto's van eerdere Meet & Greets te bekijken.

Leerwerkloket: