> Open avond Windesheim Flevoland

Open avond Windesheim Flevoland

Datum: 
donderdag, 22 augustus, 2013

Geslaagd voor je examen, maar nog geen studiekeuze gemaakt? Geen zorgen! Tijdens de open avond van Windesheim Flevoland helpen we je bij het maken van de juiste keuze. Ook als je last-minute moet kiezen. Je kunt je op deze avond ook direct inschrijven voor een opleiding die in september 2013 start.

Kom naar de open avond op donderdag 22 augustus 2013 en check de opleidingen. De open avond is van 18.00 tot 20.00 uur aan de Hospitaaldreef 5 in Almere.

Bij Windesheim Flevoland kun je kiezen uit de volgende deeltijd- of duale opleidingen:

Wil je je meteen inschrijven voor een opleiding van Windesheim Flevoland? Neem dan je Digi-D mee.

Kom jij naar de open avond? Meld je dan aan. Als je je eenmaal hebt aangemeld, hoef je je op de open avond niet meer te registreren. Dat betekent dat je meteen naar binnen kunt.‚Äč

Het Windesheim Informatie Centrum, de studentenadministratie en de decaan zijn de hele avond aanwezig om jouw vragen te beantwoorden. Bijvoorbeeld: Wat moet je nog regelen om in september te kunnen starten? Of met welke kosten moet je rekening houden?

Weet je nog niet precies wat je moet kiezen? Vraag als je binnenkomt een gesprek aan met onze studiekeuzecoaches. Zij helpen je bij de juiste studiekeuze.

Leerwerkloket: