> Bijeenkomst Jongeren zonder startkwalificatie Goes

Bijeenkomst Jongeren zonder startkwalificatie Goes

Datum: 
donderdag, 7 november, 2013

Op donderdag 7 november zal er van 13:00 uur tot 15:00 uur in het Stadskantoor van Goes voor de vierde keer een bijeenkomst worden gehouden voor jongeren zonder startkwalificatie uit de Oosterschelderegio.

Tijdens deze bijeenkomst zullen er naast het Leerwerkadvies en het Regionaal Bureau Leerlingzaken verschillende uitzendbureaus aanwezig zijn. De bedoeling van de bijeenkomst is dat de jongeren aan het woord komen. Zij mogen zichzelf voorstellen en aangeven waar ze naar op zoek zijn. Dit kan een BOL-opleiding, BBL-opleiding of werk zijn. De verschillende partijen die aanwezig zijn kijken of zij de jongere direkt kunnen helpen. Vaak worden er na de bijeenkomst vervolgafspraken gemaakt met het Leerwerkadvies en/of de uitzendbureaus en wordt de jongere geholpen aan een leuke baan of een leerwerkplek met een opleiding.

Ben jij onder de 27 jaar, woon je in de Oosterschelderegio en heb je géén diploma op HAVO of VWO - niveau of MBO-2 niveau of hoger? Dan kan het interessant zijn om aan te sluiten bij een bijeenkomst van ons om te kijken of wij je kunnen helpen aan werk of een opleiding.
Mail voor meer informatie of om je aan te melden naar leerwerkadvies@uwv.nl

Leerwerkloket: