> Open dag mbo- en hbo-opleidingen in het LUMC

Open dag mbo- en hbo-opleidingen in het LUMC

Datum: 
zaterdag, 25 januari, 2014

Leren en werken in de gezondheidszorg is niks voor watjes. Denk jij dat je het aan kunt? Bezoek dan onze speciale open dag. Het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) organiseert op zaterdag 25 januari een open dag voor schoolverlaters met informatie over de mbo- en hbo-opleidingen. Tijdens deze dag, die duurt van 11.00 tot 15.00 uur, krijg je informatie over de combinatie van werken en leren in het LUMC. En dat niet alleen, je kunt er ook van alles doen!

Voor wie?

Ga je binnenkort je (v)mbo-, havo- of vwo-diploma halen of heb je die al? Dan kun je je bij ons oriƫnteren op de volgende beroepen: verpleegkundige, radiotherapeutisch laborant, radiodiagnostisch laborant, longfunctielaborant, medewerker steriele medische hulpmiddelen, anesthesiemedewerker of operatieassistent.

Wat is er te doen?

Heb je altijd al een keer willen reanimeren met behulp van een defibrillator? Hechtingen aanbrengen of een MRI van binnen bekijken? Op 25 januari kan het! Daarnaast kun je rondleidingen volgen op de afdelingen Radiologie, Radiotherapie en de Centrale Sterilisatiedienst. Er zijn ook stands aanwezig van de Hogeschool Leiden en het ROC Leiden waar je meer informatie krijgt over de opleidingen.

Waar is het?

Je bent tijdens de open dag welkom in ons hoofdgebouw, op de 1e verdieping van de K-vleugel van het LUMC, Albinusdreef 2 in Leiden. Dat is vlak naast het NS-station Leiden Centraal. Het LUMC is met het openbaar vervoer dus prima bereikbaar.

Zorgopleidingen

Het LUMC biedt zorgopleidingen aan in verschillende vormen. Er zijn opleidingsplaatsen beschikbaar waarbij het praktische deel gevolgd wordt in het LUMC en het theoretische deel bij een ROC of hogeschool. Educatie Zorgsector biedt verder opleidingen, cursussen, symposia, trainingen en nascholing voor professionals die al in dienst zijn van een ziekenhuis.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op: Arbeidsmarktcommunicatie, telefoon 071 526 36 66. Of kijk op www.niksvoorwatjes.nl.

Leerwerkloket: