> Onderwijsbeurs Noord

Onderwijsbeurs Noord

Datum: 
vrijdag, 3 oktober, 2014 tot zaterdag, 4 oktober, 2014

Datum:
Vrijdag 3 oktober van 13:00 tot 21:00 uur         
Zaterdag 4 oktober van 10:00 tot 16:00 uur

Locatie:
MartiniPlaza Groningen - Leonard Springerlaan 2 te Groningen

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 oktober organiseert OGZ de 30ste editie van de Onderwijsbeurs Noord (voorheen bekend onder de naam Onderwijsbeurs Groningen) in MartiniPlaza in Groningen.

Middelbare scholieren van VMBO tot VWO die een studie- of beroepskeuze moeten maken kunnen op deze beurs terecht. De beurs geeft de bezoekende leerlingen en hun begeleiders in één oogopslag voorlichting over bijna alle studiemogelijkheden binnen het MBO, HBO en WO.

MBO-instellingen, HBO-instellingen en universiteiten uit het hele land zijn vertegenwoordigd op de Onderwijsbeurs Noord, maar ook adviesorganen zoals Dienst Uitvoering Onderwijs zijn aanwezig. Want waar moet je als scholier eigenlijk allemaal rekening mee houden als je gaat studeren? Ook leerlingen die na hun diploma hun grenzen willen verleggen kunnen op de beurs terecht want naast informatie over opleidingen en beroepen wordt er ook informatie gegeven over stages en werkprojecten in het buitenland. Er is dus veel te beleven op deze informatieve en leuke dag!

Bron: Onderwijsbeurs Noord

Leerwerkloket: