> The Next Step: Speeddaten voor je toekomst

The Next Step: Speeddaten voor je toekomst

Datum: 
donderdag, 27 maart, 2014

Donderdag 27 maart kun jij  je tijdens het speeddate-evenement The Next Step in de Schouwburg van Almere perfect oriënteren op de volgende stap in je werk of studie.

Meet & Greet

The Next Step klinkt niet als een saaie banen- of studiebeurs – en dat is het ook niet: aan de Meet & Greet-tafels praat jij met mensen van scholen en bedrijven over waar je meer van wilt weten.

Acht sectoren

Je kunt kiezen uit acht sectoren: Economie, Onderwijs/Opvoeding, Bewegen/Sport/Voeding, Maatschappij/Recht, Media/Creatie/Communicatie, Techniek, Groen. Aan elke tafel schuiven een studievoorlichter en een manager van een bedrijf uit die sector aan. Je hebt direct de mogelijkheid om informatie in te winnen, te netwerken en jouw kansen en mogelijkheden in de branche van jouw voorkeur te bespreken.

Workshops

En: er zijn workshops over succesfactoren tijdens je studie, inzet van social media of het opstellen van een effectief cv.  The Next Step richt zich op mbo-ers, vo-ers, hbo-ers en wo-ers. Met een baan of op zoek naar een baan, op zoek naar een studie, een switch of een vervolg. Een beursmakelaar en vier matchmakers zullen er voor zorgen dat bezoekers en exploitanten elkaar vinden.
Mede-organisator Frédéric Tonnon van Bright Communicatie: “Het is de bedoeling dat de bezoeker na afloop of tijdens The Next Step gefundeerd een volgende stap kan zetten in zijn of haar carrière. Dit betekent: uitbreiding van het relatienetwerk, solliciteren op een baan of inschrijven bij een onderwijsinstelling. Dat is The Next Step.”

Klik hier voor meer info
Reserveren? Klik hier

Leerwerkloket: