> Jongerenmiddag Defensie

Jongerenmiddag Defensie

Datum: 
woensdag, 8 oktober, 2014 tot donderdag, 9 oktober, 2014

Wellicht heb je er nog niet aan gedacht om carrière te maken binnen Defensie, maar daar zijn wel jaarlijks enkele duizenden militaire vacatures waar ook jij mogelijk geschikt voor bent. Speciaal voor jongeren organiseren de Werkgeversservicepunten en Leerwerkloketten in de regio Amersfoort, Amsterdam, Hilversum, Flevoland en Utrecht op woensdagmiddag 8 oktober en donderdagmiddag 9 oktober op de Bernardkazerne in Amersfoort een Jongerenmiddag Defensie. Je krijgt dan algemene voorlichting over werken bij defensie en daarna voorlichting over de krijgsmachtsonderdelen Marine, Luchtmacht en Landmacht.

Vacatures
Defensie zoekt (jaarlijks!) ruim 3500 nieuwe militaire collega's, dus de kans is heel groot dat er een interessante baan voor jou bij zit! Er zijn vacatures in onder andere de zorg, logistiek, brandweer, technische dienst en deze banen zijn op een schip, in een helikopter/vliegtuig en/of op het land. Kijk maar eens op www.servicepuntdefensie.nl en zie de vele mogelijkheden voor een verrassende kijk op de wereld die Defensie heet. Er zijn vacatures bij Landmacht, Luchtmacht en Marine. De vacatures verschillen van opleidingsniveau: van VMBO tot en met WO.

Aanmelden
Je kunt je voor deze voorlichtingsdag opgeven via info@leerwerkloketutrecht.nl. Geef in die mail dan je naam, mailadres, huisadres, woonplaats en geboortedatum op. Geef bovendien aan naar welke datum je voorkeur uitgaat; woensdagmiddag 8 oktober of donderdagmiddag 9 oktober. De aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst.

Voordat je mag solliciteren bij Defensie is het noodzakelijk een voorlichtingsbijeenkomst bij te wonen. Met je inschrijving voor de Jongerenmiddag Defensie heb je aan deze verplichting voldaan en kun je solliciteren voor een baan bij Defensie.

Gezien de aard van de werkzaamheden kunnen alleen jongeren tot en met 26 jaar met de Nederlandse nationaliteit in aanmerking komen voor een militaire functie bij Defensie. Bovendien moet je in het bezit zijn van een VMBO - KB diploma (Marine en Luchtmacht) of HAVO/MBO 2 diploma (Landmacht) en een VOG verklaring kunnen overleggen.

Tijdens de Jongerenmiddag moet je een geldig identiteitsbewijs bij je hebben (paspoort of identiteitsbewijs, rijbewijs is niet geldig!)
Enne.. als je komt, zorg dan voor sportieve kleding!

Bron: Ministerie van Defensie


Bron afbeelding: Ministerie van Defensie


 

Leerwerkloket: