> Infodag veiligheid & vakmanschap Defensie

Infodag veiligheid & vakmanschap Defensie

Datum: 
woensdag, 17 april, 2013

De instroomopleiding Veiligheid & Vakmanschap is een uitdagende opleiding die je klaarstoomt voor een baan bij Defensie.

Deze Infodag is bedoeld om je een goed beeld te geven over het werken en leven bij de Koninklijke Landmacht. Je maakt kennis met het personeel en materieel van de Koninklijke Landmacht. Je krijgt een voorlichting over hoe je tot de Koninklijke Landmacht toegelaten kunt worden. Daarnaast zie je diverse spectaculaire demonstraties en je mag meedoen aan diverse activiteiten. Hou er rekening mee dat een groot deel van het programma buiten plaatsvindt. Neem daarvoor gepaste kleding en schoeisel mee.

We nodigen je van harte uit om tijdens de Infodag foto’s en filmpjes te maken en je ervaringen te delen met vrienden en familie. Je foto’s en filmpjes kan je ook uploaden op landmachtig.hyves.nl, facebook.com/Koninklijkelandmacht en uiteraard op je eigen pagina. Wil je jouw Infodag-ervaringen delen via Twitter, maak dan gebruik van #infodag.

Vervoersmogelijkheden en locatie-informatie

Het adres: Eindhovensedijk 42, 5688 GN Oirschot (de Generaal-Majoor de Ruyter van Steveninck kazerne)

Als je met openbaar vervoer komt rijden er gratis bussen tussen 08:30 en 09:00 vanuit station Eindhoven aan de buszijde. Deze brengen je naar De Ruyter van Steveninck kazerne en aan het einde van de dag weer naar het station.

Leerwerkloket: