> Een collega stelt zich voor

Een collega stelt zich voor

Hallo mijn naam is Sariah van den Anker. Ik ben 25 jaar en sinds augustus 4 dagen in de week werkzaam als administratief ondersteuner bij het WSPR Jong. Hiervoor heb ik niet stil gezeten, zo heb ik vrijwilligerswerk bij het IMC Weekendschool en bij WMO Radar in het buurthuis gedaan, daarnaast studeerde ik  Pedagogisch werker jeugdzorg. Ik ben erg leergierig.

Wat ik leuk vind aan de werkzaamheden die ik doe is het contact met verschillende jongeren organisaties en een steentje bij te kunnen dragen voor jongeren die gemotiveerd zijn om te solliciteren naar een baan.

 Zelf ben ik ook via een jongeren organisatie in contact gekomen met WSPR Jong en leerde ik meer over het LeerWerkLoket. Het is een goed initiatief voor de jongeren om vooruitgang te maken in hun werk en studiekeuzes en ik ben dankbaar dat kan leren uit de ervaringen die ik meemaak in mijn werkzaamheden.

 

Wat doet WSPR Jong ook alweer?
Wekelijks brengt het een krant uit met vacatures en projecten. De krant wordt gestuurd naar professionals die met jongeren werken. Vanuit WSPR Jong is een solide netwerk opgebouwd van jongerenorganisaties, met als doel jongeren warm te kunnen overgedragen en professionals laten leren van elkaar en expertise uitwisseling. Alle projecten en vacatures die via WSPR Jong gepresenteerd worden zijn geschikt voor alle jongeren uit Rotterdam Rijnmond, dus ook voor jongeren zonder uitkering!