> Dag van de Logistiek De Langstraat in Waalwijk

Dag van de Logistiek De Langstraat in Waalwijk

Dag van logistiek Langstraat presenteert zich voor het vijfde jaar en trekt duizenden bezoekers

Verspreidt over de hele dag bezochten mensen, waaronder veel werkzoekende en gezinnen met kinderen,  de Dag van de Logistiek De Langstraat in Waalwijk. Hier presenteerden tal van logistieke ondernemers zich aan het grote publiek. Dat deden ze in een behaaglijk zonnetje, en mede daardoor werd het een leuke ontdek-en-doe-dag voor jong en oud. Verbinding en een toekomst in de logistiek was het thema bij de opening van de dag. Zo heette Sandra Smits, voorzitter Logistiek Midden-Brabant & Manager Industriële Verhuizingen - Koninklijke Saan, iedereen welkom en vertelde over het belang van de verbinding van de de 3 o's in de logistiek.  Ronald Bakker benadrukte dat logistiek met een dag als deze op de kaart wordt gezet en hoe goed het is dit samen te doen met alle ondernemers. Thom Blankers eindigde de ochtend volop positiviteit over de werkgelegenheid in de logistiek, dat het toekomst biedt en kansen.

Een aantal bedrijven uit de branche presenteerden zich op wat de organisatie een ‘werkplein’ noemde. Dat betekende in de praktijk: onderwijs, bedrijfsleven en opleiders waarmee bezoekers die werk zochten verbonden werden met elkaar. Daarnaast waren er tal van activiteiten.

De Dag van de Logistiek is georganiseerd om te laten zien dat de branche heel wat te bieden heeft.

Deze dag werd voor de vijfde keer georganiseerd in Waalwijk. Dit is een initiatief van logistieke ondernemers uit de regio Midden-Langstraat wat valt onder Logistiek Midden Brabant. Wil je meer weten over logistiek in de regio? Kijk dan op www.logistiekmiddenbrabant.nl