> Online loopbaanoriëntatie

Online loopbaanoriëntatie

We hebben een overzicht gemaakt van een aantal (soms tijdelijk) gratis websites. Hopelijk kun je er je voordeel mee doen. De meeste websites zijn van externe partijen, wij hebben dan ook geen betrokkenheid en/of invloed op hun aanbod of werkwijze. 

  • Brabantleert  biedt toegang tot meer informatie en een groot aanbod van online cursussen op gebied van persoonlijke ontwikkeling, techniek en zorg.
  • JobOn biedt via online trainingen en webinars inspiratie voor iedereen die een volgende stap in zijn of haar carrière wil zetten.
  • FutureLab50+ JobOn biedt elke maand aan 50 oudere werkzoekenden de kans om zijn of haar digitale vaardigheden snel en op een leuke manier te verbeteren. Meld je aan voor de wachtlijst.
  • WERK-portal Hier vind je online programma’s die jou helpen bij het zoeken naar werk en om lekker aan het werk te blijven.
  • UWV Webinars UWV biedt online trainingen waaraan je live kunt deelnemen of die je achteraf kunt terugkijken.
  • NL Leert door Door de campagne "NL Leert door" van HoewerktNederland kunnen alle burgers vanaf 1december 2020 gebruik maken van gratis online scholing. Wacht niet te lang en meld je zo snel mogelijk aan, want op = op! De gratis ontwikkeladviezen, die vanaf 1 december werden aangeboden, zijn helaas al allemaal op. Voor loopbaan- en scholingsadvies kun je ook terecht bij ons. 

Mocht je nog (gratis) sites missen die je waardevol vindt voor anderen, laat het ons weten via contact. Alvast bedankt voor het meedenken! Daarnaast blijft onze vertrouwde dienstverlening beschikbaar. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Tot binnenkort?

Online sollicitatiegesprek? Klik op de button voor tips.